Se curata guliile de coaja si se scobeste miezul. Se caleste ceapa in uleiul incins, se adauga orezul, se stinge cu supa de zarzavat sau cu apa, se ad
Se curata guliile de coaja si se scobeste miezul. Se caleste ceapa in uleiul incins, se adauga orezul, se stinge cu supa de zarzavat sau cu apa, se adauga mazarea si se lasa sa fiarba acoperit pina se moaie si scade complet zeama. Se sareaza. Se amesteca cu mararul tocat. Cu acest amestec se umlplu guliile. Se asaza una linga alta intr-o cratita cu putin ulei si se dau la cuptor sa se rumeneasca.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii