Iahnia de fasole alba este delicioasa. Cel mai bine iese daca serviti cu carnati sau costita afumata, dar si asa goala - de post e buna.
Fasolea alba se alege, se spala si se pune la fiert schimbandu-se in timpul fierberii 3-4 ape. In ultima apa se pune sare. Cand fasolea este fiarta se scurge apa. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se stinge cu bulion diluat cu apa, se lasa sa fiarba putin si se toarna peste fasole. Se adauga foile de dafin, patrunjelul tocat si se mai fierbe 10 minute. La sfarsit se mai potriveste gustul de sare. Facultativ se pot adauga 2 frunze de tarhon.
Se serveste calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii