Acest aperitiv delicios e ideal, daca vrei sa pregatesti ceva exceptional pentru familia ta. Prepararea acestei retete dureaza doar o jumatate de ora.
Acest aperitiv delicios e ideal, daca vrei sa pregatesti ceva exceptional pentru familia ta. Prepararea acestei retete dureaza doar o jumatate de ora. Se pregatesc ardeii pt. umplut: se spala si se indeparteaza semintele. Se taie pe lungime avocado, se scoate samburele si se trece miezul intr-un vas peste care se adauga imediat zeama de lamaie. Gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Se paseaza avocado, se adauga usturoiul pisat. Se dizolva gelatina in apa fierbinte si se adauga peste pasta de avocado. Se amesteca bine. Se adauga patrunjelul tocat si se potriveste gustul cu sare si piper. Amestecul obtinut se toarna in cei doi ardei, se acopera cu o folie si se introduc in frigider pana se raceste bine. Se taie felii din ardei si se servesc cu masline. Daca doresti a o mancare sanatoasa, pregateste inele de ardei umpluti cu patrunjel!
Acest aperitiv se serveste cu masline.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii