Inele de ardei umpluti cu patrunjel

Acest aperitiv delicios e ideal, daca vrei sa pregatesti ceva exceptional pentru familia ta. Prepararea acestei retete dureaza doar o jumatate de ora.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Inele de ardei umpluti cu patrunjel

Ingrediente

  • 2 ardei grasi mari
  • 2 bucati avocado
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 4 foi de gelatina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 dl apa fierbinte
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • masline

Mod de preparare

Acest aperitiv delicios e ideal, daca vrei sa pregatesti ceva exceptional pentru familia ta. Prepararea acestei retete dureaza doar o jumatate de ora. Se pregatesc ardeii pt. umplut: se spala si se indeparteaza semintele. Se taie pe lungime avocado, se scoate samburele si se trece miezul intr-un vas peste care se adauga imediat zeama de lamaie. Gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Se paseaza avocado, se adauga usturoiul pisat. Se dizolva gelatina in apa fierbinte si se adauga peste pasta de avocado. Se amesteca bine. Se adauga patrunjelul tocat si se potriveste gustul cu sare si piper. Amestecul obtinut se toarna in cei doi ardei, se acopera cu o folie si se introduc in frigider pana se raceste bine. Se taie felii din ardei si se servesc cu masline. Daca doresti a o mancare sanatoasa, pregateste inele de ardei umpluti cu patrunjel!


Acest aperitiv se serveste cu masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori