Spanacul se opareste in apa clocotita 2 minute, apoi se scurge si se toaca marunt. Se topesc 50 gr unt la foc potrivit apoi se adauga faina si se las
Spanacul se opareste in apa clocotita 2 minute, apoi se scurge si se toaca marunt. Se topesc 50 gr unt la foc potrivit apoi se adauga faina si se lasa la foc 1 minut. Se ia de pe foc si se adauga laptele, putin cate putin,
amestecand pana se omogenizeaza. Se pune din nou pe foc si se amesteca continuu timp de 2-3 minute. Se adauga crema de branza, spanacul, nucsoara si jumatate din parmezanul ras. Untul ramas se incinge si se adauga ciupercile maruntite, prazul taiat felii si usturoiul zdrobit.
Se calesc 3-4 minute, apoi se adauga rosiile maruntite. Se toarna un sfert din sos pe fundul unui vas, apoi o treime din amestecul de ciuperci si un strat de lasagna. Se repede de 2 ori operatiunea, la final se adauga inca un strat de sos. Se preasar migdale deasupra si parmezanul ras, ramas. Se introduce vasul in cuptor si se lasa la copt 25-30 de minute.
Se serveste cu salata verde.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Oua umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii