Spanacul se opareste in apa clocotita 2 minute, apoi se scurge si se toaca marunt. Se topesc 50 gr unt la foc potrivit apoi se adauga faina si se las
Spanacul se opareste in apa clocotita 2 minute, apoi se scurge si se toaca marunt. Se topesc 50 gr unt la foc potrivit apoi se adauga faina si se lasa la foc 1 minut. Se ia de pe foc si se adauga laptele, putin cate putin,
amestecand pana se omogenizeaza. Se pune din nou pe foc si se amesteca continuu timp de 2-3 minute. Se adauga crema de branza, spanacul, nucsoara si jumatate din parmezanul ras. Untul ramas se incinge si se adauga ciupercile maruntite, prazul taiat felii si usturoiul zdrobit.
Se calesc 3-4 minute, apoi se adauga rosiile maruntite. Se toarna un sfert din sos pe fundul unui vas, apoi o treime din amestecul de ciuperci si un strat de lasagna. Se repede de 2 ori operatiunea, la final se adauga inca un strat de sos. Se preasar migdale deasupra si parmezanul ras, ramas. Se introduce vasul in cuptor si se lasa la copt 25-30 de minute.
Se serveste cu salata verde.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Oua umplute
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii