Pentru lasagne vegetale se incinge cuptorul. Se opareste spanacul in apa clocotita timp de 2 minute. Se scurge de apa si se toaca.
Pentru lasagne vegetale se incinge cuptorul. Se opareste spanacul in apa clocotita timp de 2 minute. Se scurge de apa si se toaca. Se topesc 50 g unt la foc potrivit apoi se adauga faina si se lasa la foc 1 minut. Se ia de pe foc si se adauga laptele, putin cate putin, amestecand pana se omogenizeaza. Se pune din nou pe foc si se amesteca continuu timp de 2-3 minute. Se incorporeaza crema de branza, spanacul, nucsoara si jumatate din parmezan. Se incinge untul ramas, apoi se adauga ciupercile, prazul si usturoiul. Se calesc 3-4 minute. Se incorporeaza tomatele. Se toarna un sfert din sospe fundul unui vas termorezistent (dimensiuni 23x23 cm si adancime 5 cm) apoi o treime din amestecul cu ciuperci, apoi un strat de lasagne. Se repeta de inca doua ori aceasta procedura, terminand cu un strat de sos. Se presara migdalele deasupra si apoi parmezanul ramas. Lasagne vegetala se coace 25-30 minute. Se serveste cu salata verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii