Pentru legumele asortate se pregatesc separat: morcovi, mazare, fasole, cartofi, asa cum s-a aratat la fiecare, si se fierbe o conopida frumoasa.
Pentru legumele asortate se pregatesc separat: morcovi, mazare, fasole, cartofi, asa cum s-a aratat la fiecare, si se fierbe o conopida frumoasa. Se asaza pe o farfurie rotunda conopida la mijloc, imprejur fasolea, apoi cartofii, morcovii si, in sfarsit, mazarea. Se toarna unt peste conopida.
Legumele asortate se servesc cat mai fierbinti.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii