Pentru legumele asortate se pregatesc separat: morcovi, mazare, fasole, cartofi, asa cum s-a aratat la fiecare, si se fierbe o conopida frumoasa.
Pentru legumele asortate se pregatesc separat: morcovi, mazare, fasole, cartofi, asa cum s-a aratat la fiecare, si se fierbe o conopida frumoasa. Se asaza pe o farfurie rotunda conopida la mijloc, imprejur fasolea, apoi cartofii, morcovii si, in sfarsit, mazarea. Se toarna unt peste conopida.
Legumele asortate se servesc cat mai fierbinti.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii