Pentru legume asortate gratinate cartofii se spala, se fierb in coaja in apa cu sare, se scurge lichidul, se curata de coaja si se taie cuburi.
Pentru legume asortate gratinate cartofii se spala, se fierb in coaja in apa cu sare, se scurge lichidul, se curata de coaja si se taie cuburi. Morcovii se curata, se spala, se taie cuburi, se introduc in apa cu sare, se fierb si se scurg de lichid. Mazarea si fasolea verde se curata, se spala, se fierb in apa cu sare si se scurg de lichid. Fasolea se taie bucati mici. Faina se cerne. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. in 75 g margarina (sau unt) incalzita se adauga faina dizolvata in lapte rece si se fierbe pana se ingroasa. Se amesteca continuu pentru a nu se forma aglomerari. in compozitia obtinuta se adauga, cartofi, morcovi, fasole, mazare, oua, sare si piper dupa gust si se amesteca pentru omogenizare. intr-o tava unsa cu margarina (sau unt) se aseaza compozitia din legume, se niveleaza suprafata, se presara cascaval ras si se introduce la cuptor pentru gratinare.
Legumele asortate gratinate se servesc calzi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii