Legume cu cotlet de porc

Bucatile de cotlet se trec prin faina si se inabusa in ulei si 150 ml de apa, apoi se scot. Ficatul, ciupercile si mazarea se inabusa in uleiul ramas

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ficat de porc
  • ulei
  • 4 cartofi
  • mazare
  • ciuperci
  • faina
  • 100 ml vin alb
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se trec prin faina si se inabusa in ulei si 150 ml de apa, apoi se scot. Ficatul, ciupercile si mazarea se inabusa in uleiul ramas de la cotlete, impreuna cu 750 ml de apa fiarta, sare si piper. Se fierbe totul cca 30 min., iar la sfarsit se adauga vinul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc