Morcovii, patrunjelul si guliile se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Conopida se desface in buchetele, se spala. Patrunjelul verde se toaca
Morcovii, patrunjelul si guliile se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Conopida se desface in buchetele, se spala. Patrunjelul verde se toaca marunt. Legumele crude se pun intr-o oala potrivita si se toarna atata supa de oase, cat sa le acopere. Se acopera cu un capac si se pune la fiert cu putina sare.
Mazarea se scurge si se adauga la fiertura de legume care s-a inmuiat de la fiert. Se face un rantas in care se pune patrunjelul verde tocat, se stinge cu putina apa si se freaca cu telul sa nu aiba cocoloase si se toarna peste mancarea de legume. Se pune din nou la fiert adaugand lapte, sare si zahar. Se fierbe la foc mic amestecand cu grija.
Alte retete cu legume

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii