Legume in foaie de aluat

Preparam legumele sote. Aluatul se lasa putin sa dospeasca, dupa care se intinde o foaie rotunda, cu care se tapeteaza o forma termorezistenta unsa cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat: 2 cani de faina
  • 1/2 margarina
  • 1 ou
  • lapte
  • putina drojdie
  • sare
  • Pentru umplutura: 250 g fasole
  • 1 conopida
  • 3 cartofi
  • 250 g mazare
  • 1 varza dulce

Mod de preparare

Preparam legumele sote. Aluatul se lasa putin sa dospeasca, dupa care se intinde o foaie rotunda, cu care se tapeteaza o forma termorezistenta unsa cu unt, lasand marginile foii de aluat sa atarne peste marginea vasului. Se

asaza legumele preparate sote.

Se impaturesc marginile foii de aluat, iar deasupra se unge cu ou batut.

Se da la cuptor.
Alte retete cu legume

Pilaf cu ciuperci

Musaca de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori