Preparam legumele sote. Aluatul se lasa putin sa dospeasca, dupa care se intinde o foaie rotunda, cu care se tapeteaza o forma termorezistenta unsa cu
Preparam legumele sote. Aluatul se lasa putin sa dospeasca, dupa care se intinde o foaie rotunda, cu care se tapeteaza o forma termorezistenta unsa cu unt, lasand marginile foii de aluat sa atarne peste marginea vasului. Se
asaza legumele preparate sote.
Se impaturesc marginile foii de aluat, iar deasupra se unge cu ou batut.
Se da la cuptor.
Alte retete cu legume
Pilaf cu ciuperci
Musaca de ciuperci
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si mereSalam de biscuiţi reţetă. Gustul copilariei intr-un desert delicios ,ieftin si rapid
Salam de biscuiţi reţetăUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaie Una dintre intrebarile cunoscutelor in acest sezon este ,, Cum prepari salata de conopida ? '' Raspunsul meu ar fi: ,,...
Salata de conopidaReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii