Se taie rondele vinetele, dovleceii, ceapa si ardeii. Vinetele se prajesc in untdelemn, dupa care se aseaza intr-o tava de cuptor, se adauga si celel
Se taie rondele vinetele, dovleceii, ceapa si ardeii. Vinetele se prajesc in untdelemn, dupa care se aseaza intr-o tava de cuptor, se adauga si celelalte legume, patrunjelul, sarea, piperul si rosiile taiate felii. Se acopera cu o folie de staniol si se lasa la foc potrivit fara apa.
Alte retete recomandate
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtCu branzerturile ramase prin frigider am vrut sa fac o placinta, dar fara prea mult aluat, asa ca am facut o placinta...
Aperitiv placinta turnata, cu branzeturiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii