Pentru lintea fiarta se alege lintea cu grija, bob cu bob, ca sa nu ramana pietricele prin ea, Se tine doua ore in apa calduta. Se pune la fiert cu apa rece.
Pentru lintea fiarta se alege lintea cu grija, bob cu bob, ca sa nu ramana pietricele prin ea, Se tine doua ore in apa calduta. Se pune la fiert cu apa rece, cu o ceapa si zarzavat. Trebuie sa fiarba incet, ca sa nu se terciuiasca. Sare se pune numai la sfarsit, cand lintea este aproape fiarta, altfel ramane tare. Cand este gata, se scurge si se adauga o bucata de unt proaspat. Untul trebuie sa fie taiat in bucati mici ca sa se topeasca repede. Se amesteca.
Lintea fiarta se serveste fierbinte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii