Se curata merele de coaja si cotoare, se taie felii groase de circa 5 mm si se pun la calit in ulei. Dupa ce si-au schimbat culoarea se adauga sarea,
Se curata merele de coaja si cotoare, se taie felii groase de circa 5 mm si se pun la calit in ulei. Dupa ce si-au schimbat culoarea se adauga sarea, bulionul si vinul si se amesteca usor. Se lasa sa mai fiarba cateva minute, apoi se adauga busuioc dupa gust.
Se serveste calda sau rece, ca fel principal sau ca garnitura pentru friptura.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii