Se taie un capacel fiecarei rosii. Se pun apoi rosiile intr-o tigaie cu ulei incins si se lasa la foc mic circa 20 de minute, fie fiorb pastele in ap
Se taie un capacel fiecarei rosii.
Se pun apoi rosiile intr-o tigaie cu ulei incins si se lasa la foc mic circa 20 de minute, fie fiorb pastele in apa clocotita cu sare, circa 20 de minute, dupa are se strecoara si se amesteca bine cu cascavalul.
Se fierb crenvurstii si se prajesc ouale.
Se umplu rosiile cu crenvurstii taiati marunt, dupa care se aseaza cate un ou prajit deasupra unei rosii.
Fiecare rosie se serveste cu garnitura de paste.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii