Se taie un capacel fiecarei rosii. Se pun apoi rosiile intr-o tigaie cu ulei incins si se lasa la foc mic circa 20 de minute, fie fiorb pastele in ap
Se taie un capacel fiecarei rosii.
Se pun apoi rosiile intr-o tigaie cu ulei incins si se lasa la foc mic circa 20 de minute, fie fiorb pastele in apa clocotita cu sare, circa 20 de minute, dupa are se strecoara si se amesteca bine cu cascavalul.
Se fierb crenvurstii si se prajesc ouale.
Se umplu rosiile cu crenvurstii taiati marunt, dupa care se aseaza cate un ou prajit deasupra unei rosii.
Fiecare rosie se serveste cu garnitura de paste.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradTiramisu reţetă originală Dupa ce au trecut sarbatorile pascale am remarcat mirata rau (pentru ca eu nuuuu am mancat...
Desert prajitura Tiramisu reţetă originalăIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii