Carnea se taie felii si se inabusa in putin ulei, turnand din cand in cand, putina apa. Se adauga ceapa tocata marunt. Se coc ardeii, se curata, se
Carnea se taie felii si se inabusa in putin ulei, turnand din
cand in cand, putina apa.
Se adauga ceapa tocata marunt.
Se coc ardeii, se curata, se taie felii subtiri si se adauga peste carnea prajita.
Rosiile se decojesc, se pasireaza, se calesc in putin ulei si se adauga la compozitia preparata anterior.
Se sareaza, se introduce vasul la cuptor si se lasa pana scade sosul.
Mancarea se serveste calda, presarata cu patrunjel verde, tocat marunt.
Pasta de rosii poate fi inlocuita cu un pahar de smantana.
Pofta buna!
Alteretete mancare gasiti aici:
mancare chinezeasca,
varza mancare,
mancare prune
mancare prune

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii