Ardeii se coc si se curata de coaja, cotoare si seminte. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit. Se adauga si carnea taiata cubulete si se lasa pa
Ardeii se coc si se curata de coaja, cotoare si seminte. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit. Se adauga si carnea taiata cubulete si se lasa pana isi schimba culoarea. Se adauga sucul de rosii, se mai completeaza cu o cana cu apa si se lasa la fiert, la foc mic, cca 15 min.
Se adauga ardeii taiati fasii, usturoiul taiat si se mai lasa sa clocoteasca 10 min.
Se potriveste de sare si piper, se adauga verdeata si gata!
Se serveste cu mamaliga sau mujdei de usturoi.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii