Conopida se desface in buchetele si se opareste in apa cu sare. Ceapa se taie marunt si se pune la calit. Se taie si carnea si se pune impreuna cu ce
Conopida se desface in buchetele si se opareste in apa cu sare.
Ceapa se taie marunt si se pune la calit. Se taie si carnea si se pune impreuna cu ceapa si se lasa pana isi schimba culoarea. Se completeaza cu apa si se lasa la fiert, la foc mic, cca 20 de min, dupa care se adauga conopida.
Intre timp se prepara dressingul din smantana, sare, faina si zeama de la mancare. Se amesteca bine toate, sa nu ramana cocoloase si se toarna peste mancare. Se amesteca usor, sa nu se sfarame conopida si se mai lasa la fiert cca 10 min.
Se potriveste de sare si piper, se adauga mararul tocat si gata!
Se serveste ca atare.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii