Se curata dovlecelul, se taie cubulete, se sareaza si se lasa la scurs apoi. Intre timp se curata ceala, usturoiul, se maruntesc, dupa care se calesc
Se curata dovlecelul, se taie cubulete, se sareaza si se lasa la scurs apoi. Intre timp se curata ceala, usturoiul, se maruntesc, dupa care se calesc intr-o lingura de ulei de masline. Se adauga ardeiul gras maruntit, apoi se staorce dovlecelul si se adauga si acesta peste legumele calite. Se presara cimbrul si mararul tocat marunt, se toarna apa si se adauga rosiile. Se lasa la fiert pana scade apa. Separat se bat cele 5 oua, se condimenteaza si se toarna peste amestecul de legume.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare Iahnie de fasole Cartofi la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii