Slanina afumata se taie marunt si se prajeste putin. In grasimea obtinuta se caleste putin ceapa maruntita, se adauga carnea tocata, se condimenteaza
Slanina afumata se taie marunt si se prajeste putin. In grasimea obtinuta se caleste putin ceapa maruntita, se adauga carnea tocata, se condimenteaza cu boia si usturoi si, acoperit, se lasa pe foc pana cand devine la fel de consistenta ca o tocana. Intre timp, fasolea verde se rupe in 2-3 bucatele, si se fierbe in apa sarata pana se inmoaie. Se unge cu unt un vas iena, in care se asaza fasolea strecurata de apa si tocanita de carne tocata, pe straturi (un strat de fasole, unul de carne). Ultimul strat trebuie sa fie de fasole. Se presara cu smantana si se baga la cuptor pentru 30 de minute.
Alte retete recomandate
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaUn fel de mancare rafinata, amestec de arome de toamna si culori. Nu puteam sa las sa treaca toamna si sa nu folosesc...
Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii