Slanina afumata se taie marunt si se prajeste putin. In grasimea obtinuta se caleste putin ceapa maruntita, se adauga carnea tocata, se condimenteaza
Slanina afumata se taie marunt si se prajeste putin. In grasimea obtinuta se caleste putin ceapa maruntita, se adauga carnea tocata, se condimenteaza cu boia si usturoi si, acoperit, se lasa pe foc pana cand devine la fel de consistenta ca o tocana. Intre timp, fasolea verde se rupe in 2-3 bucatele, si se fierbe in apa sarata pana se inmoaie. Se unge cu unt un vas iena, in care se asaza fasolea strecurata de apa si tocanita de carne tocata, pe straturi (un strat de fasole, unul de carne). Ultimul strat trebuie sa fie de fasole. Se presara cu smantana si se baga la cuptor pentru 30 de minute.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii