Se calesc ceapa, ardeii si usturoiul in ulei incins, se adauga fasolea rupta bucatele, rosiile taiate felii si cimbrul tocat marunt. Se potriveste de
Se calesc ceapa, ardeii si usturoiul in ulei incins, se adauga
fasolea rupta bucatele, rosiile taiate felii si cimbrul tocat
marunt.
Se potriveste de sare si piper.
Apoi, treptat, se adauga apa, pana acopera compozitia, amestecand continuu.
Se fierbe totul circa 5 minute.
Se pune vasul deoparte si se lasa sa se raceasca putin, dupa care se rastoarna amestecul pe un platou.
Pofta buna!
Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:
Mancare de mazare cu carne si sos de rosii
Mancare de mazare cu pui
Supa de mazare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii