Pentru mancarea de gulii cu ceapa si bulion se aleg numai gulii tinere, celelaltfe fiind atoase. Se curata si se taie felii groase de jumatate centimetru.
Pentru mancarea de gulii cu ceapa si bulion se aleg numai gulii tinere, celelaltfe fiind atoase. Se curata si se taie felii groase de jumatate centimetru si se inabusa cu putin unt sau untura. Separat se rumeneste o ceapa taiata marunt, se adauga faina, se sting cu putina zeama de carne sau cu apa. Se adauga bulion de rosii si doua lingurite de zahar ars. Se toarna peste gulii, se lasa sa scada.
Mancarea de gulii se serveste fierbinte.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii