Guliile se curata si se taie felii de circa jumatate de centimetru grosime. Se inabusa in putin ulei, untura sau unt. Daca e nevoie, se mai adauga cat
Guliile se curata si se taie felii de circa jumatate de
centimetru grosime. Se inabusa in putin ulei, untura sau unt.
Daca e nevoie, se mai adauga cate o lingura de apa.
Separat, se bat impreuna smantana, faina, galbenusul,
putina sare si patrunjelul verde, tocat marunt.
Cand guliile sunt moi, se toarna deasupra sosul pregatit anterior.
Se pune vasul deoparte dupa ce da in clocot.
Se serveste fierbinte.
Alte retete
Mazare cu sos de rosii
Tocanita mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii