Prazul se taie in bucati de 5 cm. Se pune apoi intr-un vas impreuna cu lamaia taiata bucati, sucul de lamaie si apa. Se acopera cu hartie pergament s
Prazul se taie in bucati de 5 cm. Se pune apoi intr-un vas impreuna cu lamaia taiata bucati, sucul de lamaie si apa. Se acopera cu hartie pergament si se fierbe 10 minute. Se adauga apoi rosiile curatate de coaja si maruntite si zaharul. Se lasa la fiert 5 minute, apoi se stropeste cu ulei si se potriveste la gust de sare si piper.
Se serveste fierbinte.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii