Prazul se taie in bucati de 5 cm. Se pune apoi intr-un vas impreuna cu lamaia taiata bucati, sucul de lamaie si apa. Se acopera cu hartie pergament s
Prazul se taie in bucati de 5 cm. Se pune apoi intr-un vas impreuna cu lamaia taiata bucati, sucul de lamaie si apa. Se acopera cu hartie pergament si se fierbe 10 minute. Se adauga apoi rosiile curatate de coaja si maruntite si zaharul. Se lasa la fiert 5 minute, apoi se stropeste cu ulei si se potriveste la gust de sare si piper.
Se serveste fierbinte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii