Legumele se taie in jumatati, se scoate mijlocul cu semintele si se razuiesc. O ceapa se taie marunt, se caleste intr-o lingura de ulei. Se adauga zuc
Legumele se taie in jumatati, se scoate mijlocul cu semintele si se razuiesc. O ceapa se taie marunt, se caleste intr-o lingura de ulei. Se adauga zucchini, se calesc impreuna putin, apoi se adauga marar verde tocat marunt, sare. Se stinge cu atata apa cat sa-i cuprinda pe trei sferturi, se amesteca din cand in cand, se fierb 10 minute. Preparatul se drege ca "Mancarea de gulii". Gustul legumelor devine mai pregnant adaugand zeama de lamaie sau frunze de lamaita. La legumele congelate nu se pune apa, dar nici la zucchini de vara care au continut mare de apa.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Ardei umpluti

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii