Pentru mancare din salata verde salata verde se curata, se spala fiecare frunza, se introduce in apa clocotita cu sare, se opareste, se scurge de apa.
Pentru mancare din salata verde salata verde se curata, se spala fiecare frunza, se introduce in apa clocotita cu sare, se opareste, se scurge de apa, se raceste si se taie. Costita se taie cuburi. Usturoiul se taie marunt. Faina se cerne. Costita se frige in tigaie fara grasime si se retrage de pe foc. Faina dizolvata in lapte rece (100ml) se inabusa in untura (sau ulei) si se amesteca continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga salata verde, costita, piperul, usturoiul, restul de lapte, sarea si se continua fierberea 10 minute.
Mancarea din salata verde se serveste calda, cu iaurt deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii