Pentru mancare din salata verde salata verde se curata, se spala fiecare frunza, se introduce in apa clocotita cu sare, se opareste, se scurge de apa.
Pentru mancare din salata verde salata verde se curata, se spala fiecare frunza, se introduce in apa clocotita cu sare, se opareste, se scurge de apa, se raceste si se taie. Costita se taie cuburi. Usturoiul se taie marunt. Faina se cerne. Costita se frige in tigaie fara grasime si se retrage de pe foc. Faina dizolvata in lapte rece (100ml) se inabusa in untura (sau ulei) si se amesteca continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga salata verde, costita, piperul, usturoiul, restul de lapte, sarea si se continua fierberea 10 minute.
Mancarea din salata verde se serveste calda, cu iaurt deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii