Fasolea se imoaie timp de o zi, a doua zi o strecuram, apoi o fierbeme la foc mic si o pisam. Ceapa curatata si taiata marunt, impreuna cu usturoiul p
Fasolea se imoaie timp de o zi, a doua zi o strecuram, apoi o fierbeme la foc mic si o pisam. Ceapa curatata si taiata marunt, impreuna cu usturoiul pisat si coriandru se amesteca bine cu
fasolea, fierbem la foc mic si facem din ea pogacele mici, le trecem prin ou batut si prin faina. O parte o presaram cu seminte de susan, le prajim intr-o tigaie, in ulei incins, pana devin maronii-aurii. Le uscam punandu-le pe servetel de hartie.
Alte retete recomandate
Vinete umplute
Vinete coapte
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii