Desfacem infoiata conopida in buchetele si o spalam. Punem apoi buchetelele la fiert in apa cu sare, cam 10 minute. Intre timp, in uleiul incins arunc
Desfacem infoiata conopida in buchetele si o spalam.
Punem apoi buchetelele la fiert in apa cu sare, cam 10 minute.
Intre timp, in uleiul incins aruncam ceapa si rosiile tocate marunt.
Adaugam patrunjelul si usturoiul tocat.
Cand e fiarta conopida se pune peste sosul de ceapa si rosii.
Se amesteca, se mai lasa putin, dupa care se serveste.
Pofta buna!
Reteta Mancarica de conopida a fost propusa de Patricia Iordache pe forum culinar.ro
Alte retete cu conopida gasiti aici:
Conopida poloneza,
Conopida cu parmezan,
Conopida cu brinza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii