Mazarea verde se caleste in ulei cu patrunjel verde tocat, se presara cu faina, se stinge cu cca ½ l apa, se potriveste gustul si se fierbe. Branza
Mazarea verde se caleste in ulei cu patrunjel verde tocat, se presara cu faina, se stinge cu cca ½ l apa, se potriveste gustul si se fierbe.
Branza se trece prin pasoarul de cartofi si se amesteca cu mancarea fierbinte luata de pe foc.
Alte retete traditionale recomandate:
Mancare de mazare
Salata mazare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii