Pentru mazarea verde cu slanina se alege mazarea. Se prajesc usor cu putin unt arpagicul si slanina fiarta, taiata in mici cuburi. Cand sunt putin rumenite, se pune si mazarea.
Pentru mazarea verde cu slanina se alege mazarea. Se prajesc usor cu putin unt arpagicul si slanina fiarta, taiata in mici cuburi. Cand sunt putin rumenite, se pune si mazarea. In acest timp, se face un rantas din unt cu faina. Se stinge cu o ceasca de apa. Se toarna sosul peste mazare, se lasa sa fiarba circa jumatate de ora. Se potriveste de sare.
Mazarea verde cu slanina se serveste cu crochete.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii