Mazare verde gatita frantuzeste

Mazarea se pune in cratita cu salata verde taiata in patru, arpagicul curatat, zahar, o lingura de unt, sare si apa. Se pune cratita acoperita sa fiar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mazare
  • 1 salata verde
  • 10-12 fire arpagic
  • 3 lingurite zahar
  • o lingura unt
  • sare
  • 1/2 pahar apa

Mod de preparare

Mazarea se pune in cratita cu salata verde taiata in patru, arpagicul curatat, zahar, o lingura de unt, sare si apa. Se pune cratita acoperita sa fiarba la foc bun. Se tine vreo 40 de minute. Cand e gata, se mai adauga putin unt proaspat.
Cu friganele sau pe langa o friptura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori