Pentru mazarea verde inabusita mazarea pentru gatit trebuie sa fie proaspata, altfel nu este gustoasa. Se alege mazarea si se pune la foc cu o lingura de unt.
Pentru mazarea verde inabusita mazarea pentru gatit trebuie sa fie proaspata, altfel nu este gustoasa. Se alege mazarea si se pune la foc cu o lingura de unt. Se acopera, se tine sa fiarba inabusit, la foc mic. Din cand in cand se adauga cate o lingura de apa. Se pune sare, o lingurita de zahar.
Mazarea verde inabusita se serveste cu friganele sau cu crochete.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru că mai aveam niște caramel condensat cu cacao și niște pișcoturi duo, m-am gândit să prepar această...
Desert prajitura cu piscoturi in blat si caramel cu cacaoGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii