Se curata ceapa, morcovul, patrunjelul, dovleacul. Dovlecelul se curata de simburi (daca are simburi)si se da pe razatoare, se freaca cu o lingurita
Se curata ceapa, morcovul, patrunjelul, dovleacul.
Dovlecelul se curata de simburi (daca are simburi)si se da pe razatoare, se freaca cu o lingurita de sare si cu o lingurita de otet se lasa 15 minute.
Ceapa, morcovul, patrunjelul, ardeiul se taie un in cubulete sau se dau pe razatoare, se inabusa cam 5 minute, apoi se adauga dovleacul, se pune apa cit sa cuprinda legumele(foc mediu). Cind legumele sint fierte, intr-o cana se pune o lingura de faina, se amesteca si cu o cana culapte si se toarna peste compozitie. Daca se ingroasa prea tare, se adauga lapte.
Se serveste calda, pe linga paneuri, chiftelute, peste
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii