Se curata ceapa, morcovul, patrunjelul, dovleacul. Dovlecelul se curata de simburi (daca are simburi)si se da pe razatoare, se freaca cu o lingurita
Se curata ceapa, morcovul, patrunjelul, dovleacul.
Dovlecelul se curata de simburi (daca are simburi)si se da pe razatoare, se freaca cu o lingurita de sare si cu o lingurita de otet se lasa 15 minute.
Ceapa, morcovul, patrunjelul, ardeiul se taie un in cubulete sau se dau pe razatoare, se inabusa cam 5 minute, apoi se adauga dovleacul, se pune apa cit sa cuprinda legumele(foc mediu). Cind legumele sint fierte, intr-o cana se pune o lingura de faina, se amesteca si cu o cana culapte si se toarna peste compozitie. Daca se ingroasa prea tare, se adauga lapte.
Se serveste calda, pe linga paneuri, chiftelute, peste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii