Cuptorul se incalzeste la 180°C. 1 lingura ulei se incinge intr-o tigaie unde se va cali ceapa 5 minute apoi se adauga telina, usturoiul, rosiile,
Cuptorul se incalzeste la 180°C. 1 lingura ulei se incinge intr-o tigaie unde se va cali ceapa 5 minute apoi se adauga telina, usturoiul, rosiile, lintea si patrunjelul.
Se presara sare si piper si se lasa acoperit 15 minute. Intre timp restul de ulei se incinge intr-o alta tigaie unde se calesc feliile de vanata. Se scot din tigaie si se pun pe un servet de bucatarie. Se pun legumele si feliile de vanata. Untul, faina si laptele se incalzesc intr-o cratita si se lasa pe foc pana se ingroasa. Se adauga nucsoara, sare si piper. Se ia de pe foc, se bate oul si se amesteca cu laptele din cratita. Se toarna sosul peste legume apoi se presara parmezan si se baga la cuptor timp de 30-40 minute.
Se serveste calda cu branza deasupra sau cu smantana.
Alte retete recomandateÅž

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii