Fierbe fasolea verde impreuna cu usturoiul in apa cu sare si aseaza-le intr-o strecuratoare sa se scurga. Unge cu unt un vas termorezistent, presara p
Fierbe fasolea verde impreuna cu usturoiul in apa cu sare si aseaza-le intr-o strecuratoare sa se scurga. Unge cu unt un vas termorezistent, presara putin pesmet si adauga fasolea verde amestecata cu felii de carnati. Aseaza feliile de oua fierte tare, presara sare si piper. Amesteca smantana cu cascavalul ras, cu putina sare si cu ulei, dupa care toarn-o peste preparat. Inabuse-o (acoperit cu folie) in cuptorul preincalzit la foc mediu, pana fasolea devine moale, iar apoi coace-o (fara folie) la foc iute, pana se rumeneste.
Poti folosi atat fasole congelata, cat si conserva de fasole. In loc de fasole poti folosi conopida
Alte retete culinare recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita ardei
Tocanita carne
Tocanita carne de porc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii