Musaca de legume cu sos de ciuperci

Pentru musaca de legume cu sos de ciuperci cartofii se fierb in coaje, se curata si se taie felii. Morcovii se curata si se fierb, apoi se taie felii.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g morcovi
  • 600 g cartofi
  • 250 g spanac
  • 330 g mazare
  • 50 g ceapa taiata marunt
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • 50 g unt
  • 15 g pesmet
  • 25 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • Delikat
  • 2 plicuri sos ciuperci Knorr

Mod de preparare

Pentru musaca de legume cu sos de ciuperci cartofii se fierb in coaje, se curata si se taie felii. Morcovii se curata si se fierb, apoi se taie felii. Spanacul se fierbe, se raceste si se taie. Mazarea se fierbe. In untul incalzit se adauga sosul de ciuperci si se amesteca bine. Se adauga smantana si se fierbe 10 minute. Compozitia se amesteca cu cartofii, morcovii, mazarea, spanacul, ceapa, patrunjelul verde. Se adauga sare, piper, Delikat. Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet. Se adauga compozitia, se presara deasupra cascavalul si se introduce in cuptorul incins 10 minute.


Se serveste fierbinte cu sos de ciuperci Knorr.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori