Curetam si spalam legumele . Se taie ceapa marunt, ardeii fasii subtiri, cartofii cubulete, iar rosiile le tai jumatati. Cureti pestele, il speli si
Curetam si spalam legumele . Se taie ceapa marunt, ardeii fasii subtiri, cartofii cubulete, iar rosiile le tai jumatati.
Cureti pestele, il speli si il portionezi. Apoi il sarezi putin, il dai prin faina si il prajesti in uleiul pe jumatate incins.
Scoti pestele cand e gata si, in uleiul ramas, inabusi ceapa impreuna cu ardeiul.
Adaugi pasta de tomate, 3 cani de apa fierbinte, cartofii, verdeturi le tocate, cimbru, sare si piper dupa gust.
Lasi sa fiarba 5 minute, apoi torni acest amestec de legume intr-o cratita. Peste legume asezi bucatile de peste prajit si pui cate o jumatate de rosie deasupra.
Introduci cratita la cuptor pentru 30-35 de minute, la foc moderat, inainte cu 3 minute de a fi gata, stropesti pestele cu vin.
Poti servi si rece si cald.
Alte retete:
Pangasius file
Pangasius si cartofi la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii