Pentru pilaful de urzici cu ceapa se aleg si se spala urzicile. Se pun la fiert. Se prajeste ceapa taiata marunt cu ulei. Se adauga orezul si se prajeste usor.
Pentru pilaful de urzici cu ceapa se aleg si se spala urzicile. Se pun la fiert. Se prajeste ceapa taiata marunt cu ulei. Se adauga orezul si se prajeste usor. Se scurg urzicile, se toaca, dar nu prea marunt, se asaza in cratita cu orezul, se toarna doua cesti de apa in care au fiert urzicile, se potriveste de sare, se da la cuptor 20 — 30 de minute. Orezul este fiert cand luat intre degete se sfarama usor. Boabele de orez trebuie sa ramana insa intregi.
Pilaful de urzici cu ceapa se serveste rece.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Am mai preparat eu paine cu mei. Imi place textura crocanta a boabelor de mei in paine. Japonezii folosesc painea cu...
Paine cu faina integrala si meiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii