Pentru piure din spanac cu usturoi spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in apa cu sare, se scurge, se raceste si se taie marunt.
Pentru piure din spanac cu usturoi spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in apa cu sare, se scurge, se raceste si se taie marunt. (Spanacul conservat se scurge de lichid si se taie marunt.) Faina se cerne. Usturoiul se curata si se piseaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si spanacul se inabusa in ulei, se adauga faina dizolvata in lapte rece, sare, piper si usturoi, amestecandu-se continuu pentru a nu se forma aglomerari.
Piureul din spanac cu usturoi se serveste cald, cu margarina deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii