Pun prazul la calit in ulei de masline pana se rumeneste nitel, adaug o cutie de rosii tocate si, daca e cazul apa. Pun un pahar de vin (alb sau roze
Pun prazul la calit in ulei de masline pana se rumeneste nitel, adaug o cutie de rosii tocate si, daca e cazul apa.
Pun un pahar de vin (alb sau roze) si las sa fiarba.
Daca am masline din alea tari le pun acum, daca sunt mai moi le pun la final. Nu condimentez decat cu sare si piper si, eventual, presar patrunjel la final.
Pofta buna!
Reteta Praz cu masline si carnati a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alte retete cu praz gasiti aici:
Somon cu praz si varza chinezeasca,
Pilaf cu praz si masline,
Peste la tava cu praz
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiUmilul păstârnac este unul dintre ingredientele mele preferate, atât pentru preparate dulci, cât şi sărate. Este atât...
Tarta cu pastarnacIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii