Pun prazul la calit in ulei de masline pana se rumeneste nitel, adaug o cutie de rosii tocate si, daca e cazul apa. Pun un pahar de vin (alb sau roze
Pun prazul la calit in ulei de masline pana se rumeneste nitel, adaug o cutie de rosii tocate si, daca e cazul apa.
Pun un pahar de vin (alb sau roze) si las sa fiarba.
Daca am masline din alea tari le pun acum, daca sunt mai moi le pun la final. Nu condimentez decat cu sare si piper si, eventual, presar patrunjel la final.
Pofta buna!
Reteta Praz cu masline si carnati a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alte retete cu praz gasiti aici:
Somon cu praz si varza chinezeasca,
Pilaf cu praz si masline,
Peste la tava cu praz
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn chec delicios, satios si in plus, se face super usor. Eu l-am pregatit stiind ca am musafiri la masa si pot sa spun ca a...
Chec din carne tocata cu morcovPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii