Pentru prazul umplut cu orez se taie prazul bucati lungi de circa 6 cm si se trage cu grija miezul. Foile de deasupra raman in forma de tuburi care se umplu.
Pentru prazul umplut cu orez se taie prazul bucati lungi de circa 6 cm si se trage cu grija miezul. Foile de deasupra raman in forma de tuburi care se umplu. Miezul scos se toaca marunt, se inabusa cu putin unt. Separat se prajeste orezul in unt, se stinge cu o ceasca de apa. Cand orezul incepe sa se umfle, se amesteca cu prazul inabusit, se adauga sare, piper. Se umple prazul si se pune in cratita cu unt. Se face un sos din ceapa tocata marunt si rumenita, faina, bulion de rosii, zahar si putina apa. Se toarna deasupra. Se da la cuptor. Se lasa sa fiarba pana scade sosul cat trebuie. Se poate pregati cu ulei, in acest caz servindu-se rece.
Prazul umplut cu orez se serveste fierbinte.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezPrajitura Ziua si Noaptea de post, este o reteta simpla si rapida, cu blat pufos si cu un aspect vizual deosebit. Este o...
Prajitura Ziua si Noaptea de post
Comentarii
Adaugă comentariu