Pui cu rosii

Taie bucati puiul, presara-l cu sare, da bucatile prin faina, dupa care prajeste-le in untul incins (pe fiecare parte) sa capete culoare. Pune bucati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 1 pui
  • 500 g rosii
  • 150 ml vin alb sec
  • 50 g unt
  • faina
  • piper macinat
  • scortisoara macinata
  • sare

Mod de preparare

Taie bucati puiul, presara-l cu sare, da bucatile prin faina, dupa care prajeste-le in untul incins (pe fiecare parte) sa capete culoare. Pune bucatile de carne intr-un vas termorezistent mai adanc. Decojeste rosiile, taie-le in doua si pune-le peste carne. Condimenteaza cu sare si pier, presara cu putina scortisoara, toarna vinul, dupa care inabuse carnea timp de jumatate de ora in cuptorul preincalzit. Cand a devenit frageda scoate capacul si lasa sa se ingroase sosul.

Alte retete cu pui recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci