Pulpele de pui in sos dulce-acrisor sunt o mancare cu un gust deosebit, un pic exotic.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se sterge, se taie cuburi si se fierbe (sau puteti sa-l fierbeti intreg si-l taiati apoi in cubulete). Se pune apoi intr-o tigaie impreuna cu legumele taiate julien sau cubulete (dupa preferinte) si se calesc in putin ulei pana se fac al dente (cam 10 minute). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se lasa totul la foc mediu inca 2 minute si se adauga sare si piper dupa gust. Intre timp se fierb pastele (taieteii chinezesti se lasa la inmuiat in apa clocotita), se scurg de apa si se amesteca cu puiul si legumele.
Puiul cu legume fie se amesteca cu pastele, fie se serveste deasupra acestora, fiecare facandu-si amestecul in farfuria proprie.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPe noi ne pasioneaza sa mergem dupa ciuperci prin padure, asa ca vara si toamna, profitam de ce ne ofera natura. Ciupercutele...
Pilaf de orez cu pulpe de pui si ciuperci de padureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii