800 g de fasole verde frageda se curata (se rup coditele, se spala) si se taie pe diagonala in bucati de aprox. 1cm. Timpul de firbere a fasolei verzi
800 g de fasole verde frageda se curata (se rup coditele, se spala) si se taie pe diagonala in bucati de aprox. 1cm. Timpul de firbere a fasolei verzi este de min. 25 de minute pana se inmoaie. Daca este necesar mai turnam putina apa, sa nu se arda. Iarna se foloseste fasole verde congelata. Cei atrasi de curiozitati pot incerca si alte legume (mai ales conopida, broccoli, gulii, pastarnac). Sa nu incercam cu legume zemoase (dovlecel tuchini, patison) pentru ca obtinem tocanita din ele.
Alte mancaruri recomandate
Ciorba de fasole
Iahnie de fasole
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii