Ratatouille este o celebra reteta frantuzeasca de legume. Urmareste reteta ca sa pregatesti aceasta mancare de legume delicioasa si aratoasa.
Incigem o tigaie cu ulei, calim ceapa taiata cubulete si usturoiul. Rosiile oparite inainte, curatate de coaja si taiate cubulete le adaugam in ceapa calita, lasandu-le sa fiarba bine pana cand sosul se leaga. Adaugam sare, piper si ierburi de provence dupa gust.
Asezam legumele intr un vas de yena rotund, alternandu-le. Eu am inceput cu vanata, apoi dovlecel, ardei rosu si ardei galben, si apoi sosul de rosii.
La final punem o lingura ulei de masline, presaram ierburi de Provence, acoperim cu un capac si dam la cuptor timp de 15-20 minute la foc potrivit.
Servim ratatoullie cu putin sos deasupra, cald sau rece.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaSe curata ceapa si se toaca marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata usturoiul, se spala si se...
Cartofi scazuti cu usturoiDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii