Se aleg 5-6 rosii frumoase, se taie in doua in latime. Se scobeste miezul si se lasa cu gura in jos, sa se scurga. Se trage o lingura de faina cu o li
Se aleg 5-6 rosii frumoase, se taie in doua in latime. Se scobeste miezul si se lasa cu gura in jos, sa se scurga. Se trage o lingura de faina cu o lingura de unt, se stinge cu lapte. Se face un sos destul de gros, se adauga 2 linguri de parmezan ras, 2 galbenusuri, sare si la urma 2 albusuri. Se aseaza rosiile intr-un gratin cu marginile joase, uns bine cu unt , se pune in fiecare cate o lingura de umplutura,se presara parmezan si se da la cuptor.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii