Pentru rosiile cu sufleu de branza se aleg rosii rotunde, frumoase, se taie in doua in latime, se scobeste miezul. Se lasa cu gura in jos sa se scurga.
Pentru rosiile cu sufleu de branza se aleg rosii rotunde, frumoase, se taie in doua in latime, se scobeste miezul. Se lasa cu gura in jos sa se scurga. Se prajeste usor faina cu o lingura de unt, se stinge cu lapte. Se face un sos destul de gros, se adauga branza rasa, galbenusurile, sarea si la sfarsit albusurile batute spuma. Se asaza rosiile intr-o forma cu marginile joase, unsa bine cu unt, se pune in fiecare cate o lingura de umplutura, se presara branza si se dau la cuptor, la foc potrivit.
Rosiile cu sufleu de branza se servesc calzi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii