Se oparesc rosiile in apa clocotita cateva secunde, apoi se decojesc si se taie felii subtiri. Se amesteca ceapa tocata marunt cu patrunjelul tocat s
Se oparesc rosiile in apa clocotita cateva secunde, apoi se
decojesc si se taie felii subtiri.
Se amesteca ceapa tocata marunt cu patrunjelul tocat si miezul de paine.
Acest amestec se caleste 5-6 minute, dupa care se adauga feliile de rosii si se lasa 3-4 minute, la foc iute.
Se serveste pe farfurii incalzite.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaUn foietaj cu spanac si branza, reprezinta o gustare rapida si satioasa. Usor de pregatit este potrivita pentru o cina sau...
Tarta cu Spanac si Urda (Reteta Video)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii