Se oparesc rosiile in apa clocotita cateva secunde, apoi se decojesc si se taie felii subtiri. Se amesteca ceapa tocata marunt cu patrunjelul tocat s
Se oparesc rosiile in apa clocotita cateva secunde, apoi se
decojesc si se taie felii subtiri.
Se amesteca ceapa tocata marunt cu patrunjelul tocat si miezul de paine.
Acest amestec se caleste 5-6 minute, dupa care se adauga feliile de rosii si se lasa 3-4 minute, la foc iute.
Se serveste pe farfurii incalzite.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii