Se taie un capacel fiecarei rosii. Se fierbe orezul in bulion, apoi se adauga ciupercile, taiate marunt si calite. Se umplu soriile cu acest amestec
Se taie un capacel fiecarei rosii.
Se fierbe orezul in bulion, apoi se adauga ciupercile, taiate marunt si calite.
Se umplu soriile cu acest amestec, se pun intr-un vas termorezistent, uns cu unt, se presara putin pesmet, se pune pe fiecare rosie o bucatica de unt si se lasa la cuptor pentru jumatate de oara.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii