Rosiile se scobesc in interior. Se cales ceapa si ardei maruntiti in ulei incins, apoi se adauga orezul si se inabusa pana devine transparent. Se ada
Rosiile se scobesc in interior. Se cales ceapa si ardei maruntiti in ulei incins, apoi se adauga orezul si se inabusa pana devine transparent. Se adauga miezul de rosii si concentratul vegetal, dupa care se fierbe 15 minute, amestecand din cand in cand, pana ce orezul a absorbit tot lichidul si s-a inmuiat. Se adauga menta, coriandrul si oregano si se amesteca bine. Se umplu rosiile cu amestecul si se asaza la loc capacelele. Se pun rosiile intr-un vas si se introduc in cuptor, unde se lasa la copt 15 minute.
Se servesc calde, dar si reci sunt gustoase.
Alte retete culinare:
Oua umplute Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii