Pentru rosii umplute cu ciuperci si cascaval ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se decupeaza capacul, se scoate miezul.
Pentru rosii umplute cu ciuperci si cascaval ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se decupeaza capacul, se scoate miezul si se aseaza cu partea taiata in jos, pentru a se scurge. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape, se scurg si se taie lame. in cazul folosirii ciupercilor din conserva, se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece, se scurg din nou si se taie lame. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Mararul, patrunjelul verde si frunzele de telina se taie marunt. Ceapa si ciupercile se inabusa in 50 ml ulei, se adauga miez de rosii taiat marunt (fara seminte), frunze de telina, patrunjel, marar, sare, piper si zahar. Se retrage vasul de pe foc, se adauga 1 din cantitatea de cascaval si se amesteca. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se presara cu cascaval si se introduce la cuptor pentru gratinare, cca 10 minute.
Rosiile umplute cu ciuperci si cascaval se servesc calzi.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaCe poate fi mai bun decat un pranz delicios, servit in familie si pe placul tuturor? Si cand vezi ca se mananca si ultima...
Friptura de porc cu legume si orezDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii