Pentru rosii umplute cu ciuperci si cascaval ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se decupeaza capacul, se scoate miezul.
Pentru rosii umplute cu ciuperci si cascaval ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se decupeaza capacul, se scoate miezul si se aseaza cu partea taiata in jos, pentru a se scurge. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape, se scurg si se taie lame. in cazul folosirii ciupercilor din conserva, se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece, se scurg din nou si se taie lame. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Mararul, patrunjelul verde si frunzele de telina se taie marunt. Ceapa si ciupercile se inabusa in 50 ml ulei, se adauga miez de rosii taiat marunt (fara seminte), frunze de telina, patrunjel, marar, sare, piper si zahar. Se retrage vasul de pe foc, se adauga 1 din cantitatea de cascaval si se amesteca. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se presara cu cascaval si se introduce la cuptor pentru gratinare, cca 10 minute.
Rosiile umplute cu ciuperci si cascaval se servesc calzi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii